Anasayfa

Sohbet

Üyelerimiz

İletişim


Subject İnformation
Author iRcForumlari Replies 0
Share Views 138
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arpacık soğanlı et tarifi
#1
Arpacık soğanlı et tarifi






MALZEMELER
750 gram kuşbaşı et
500 gram arpacık soğan
1 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çorba kaşığı salça
2 adet kırmızı biber
2 adet dolmalık biber
Bir buçuk su bardağı su
Yeterince tuz

YAPILIŞI
Eti tencereye alıp, kısık ateşte suyunu salıp yeniden çekene dek karıştırarak pişirin. Ayrı bir tencerede arpacık soğanı tereyağı-sıvıyağ karışımında soteleyin. Salça, jülyen doğranmış kırmızı ve dolmalık biber ilave edip karıştırın. Eti, ardından suyu ekleyin. Tuzunu ayarlayıp 10-15 dakika tencerenin kapağı kapalı olarak pişmeye bırakın. Ocaktan alıp arzuya göre kekik, karabiber veya biberiye ilave edip servis yapın.
Cevapla




Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi