Forum Sitesi

Tam Versiyon: Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
20 Haziran 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 20 Haziran 2022 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Kararsızlığın hayatınızı ne kadar zorlaştırdığını anlamak için daha fazla sorun yaşamanız gereksiz. Bugün genel anlamdaki kararsızlıklarını aşmak için önemli adımlar atacaksınız. Bu adım hayatınızı bütünüyle değiştirebilir. Önemli bir kararın arefesi bu. Olumlu düşüncelerin sizden uzaklaşmasına izin vermezseniz önünüze de olumlu sonuçlar çıkacaktır. Parasal durumunuz bu sıralar sizi biraz üzebilir dikkat. Yaşamınızdaki doğru ve yanlışları yeniden gözden geçirecek, olayları düşüneceksiniz. Birlikte olduğunuz kişilerin sizden beklentileri var. İş birliğine önem vermeniz gereken bir dönem. Bugün bilinçaltınız çok yoğun.
25.06.2022 Günlük-OĞLAK-
Evinizi yenileyebilir, kalıcı değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Lükse varan harcamalar söz konusu.
Sevgili Oğlak;♑
Sevgili Oğlak, bugün gelir giderlerin ile ilgili planlamalar yapabilirsin. Partnerinle uzun zamandır konuştuğunuz ve yapmak istediğiniz bir planı bugün uygulayabilir ya da gününü kesinleştirebilirsiniz. Bunaldığında ve mutsuz olduğunda sevdiğin kişinin varlığı seni dertlerinden uzaklaştırıyor. Onun desteğini bu dönem daha fazla hissedeceksin. Şu sıralar sağlığına daha fazla özen göstermeli, bir şikayetin varsa doktordan randevu almalısın. Unutma sağlık ertelemeye gelmez. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

nikola

Sevgili Oğlak;♑
Hoş geldin sevgili Oğlak. Bugün midende ufak tefek sağlık sıkıntıları yaşanabilir lütfen bu konuda dikkatli ol. Bunun dışında yine sevdiklerine vakit ayıracağın hatta onlara ufak sürprizler yapacağın bir gün olabilir. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak. 💕
Oğlak Burcu 13 Temmuz 2022 Günlük Yorumları




İfade tarzınızda ve davranışlarınızda farklılık meydana gelecek. Bunun nedeni ise, kişisel olarak odak merkezinde olmayı arzulamanızdan kaynaklanıyor. Ne kadar değerli olduğunuzu ve akıllı davranışlar sergilediğinizi çevrenizde bulunan insanlara hissettireceksiniz. Gün içerisinde karşınızdaki insanların ne anlatmak istediğini anlamakta zorlanmayacak olmanız da önemli. İletişim alanında başarı gösteriyorsunuz.
OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gününüzün çoğunu kendiniz, işiniz veya belki bir arkadaşınız veya akrabanız olan biri için finansal meseleleri çözmeye çalışarak geçirebilirsiniz. Bunu başarmak için çok sayıda telefon görüşmesi ve belki de internette çok fazla araştırma yapmak gerekebilir. Ne yapmaya karar verirseniz verin, kararlılıkla saldıracak ve işiniz bittiğinde büyük bir memnuniyet hissedeceksiniz. Bu yüzden harcadığınız zamana üzülmeyin.
OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak; haftaya sosyalleşerek, arkadaşlarınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Hafta ortasında; duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

18 Ocakta Merkür(S) olacak. 19 Ocakla birlikte Merkür Retro dönemini de bitiyoruz. 18 Ocakta; sözleriniz çok önemli olacak. Hayatınızın her alanında çok önemli, keskin kararlar almanızı tavsiye etmiyorum. Sorun, aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Sözleriniz, düşünceleriniz çok önemli olacak. Olumlu düşünün güzel şeyler yaşayın.

Perşembe-Cuma günlerinde; fiziksel değişim yapabilirsiniz. Kendinizi iyi hissedeceksiniz. Güneşin kova burcuna geçmesiyle; para, kazançlarınız ön plana çıkacak.

21 Ocakta gerçekleşecek yılın ilk yeni ayı ile; para, kazançlar, fiziksel değişim konularında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Harika bir hafta dilerim.
OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak; haftaya duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız hissedebilirsiniz. Felsefe, inançlar, yurt dışı, eğitim konularıyla ilgilendirmek ruhunuzu besleyecektir. Deprem felaketiyle gerçekleşen yaralarımızı sarmaya bu hafta başlıyoruz. Gökyüzünde güzel gelişmeler var. Tüm hafta boyunca etkili olacak iki konumuz var. Güneş&Satürn kavuşumu ve Venüs&Neptün kavuşumu. Maddi kaynaklarınız, gelirlerinizle ilgili kalıcı, uzun vadeli kararlar alabilirsiniz ama 16 Şubatta yepyeni bir karar almanızı tavsiye etmiyorum. Eğitim, seyahat, sosyal medya, aşk, kardeşlerle ilgili harika fırsatlar sizinle olacak. Hafta sonunda; maddi kaynaklarınızla, toplumsal konularla ilgilenebilirsiniz.