Forum Sitesi

Tam Versiyon: İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
20 Haziran 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 20 Haziran 2022 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Kazanç getirecek konularla ilgili olarak hak ettiğinizden daha azına razı olmak zorunda kalabilirsiniz. İş için yapacağınız seyahatlerde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. İşiniz için kullandığınız iletişim araçlarında, müşteri dataları gibi konularda problemler ortaya çıkabilir. İçinde bulunduğunuz şartların pozitif ya da negatif olması sizi pek fazla etkilemiyor. Attığınız her adımda yeni heyecanlar ve gelişimler yaşamak istiyorsunuz. Yaptıklarınızın ters algılanması yeterince canınızı sıkıyor. Acele etmeyin.
25.06.2022 Günlük-İKİZLER-
Seçim yapma ve karar alma aşamasında olabilirsiniz. Sizi en iyi anlayanın yine siz olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
Sevgili İkizler;♊
Sevgili İkizler, duygusal olarak kendini iyi hissediyorsun. Başkalarının hayatına değil, kendi hayatına odaklı yaşaman ve hedeflerin için çalışman çok güzel. Bugün işinle ilgili ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsin. İş veya gezi amaçlı yapacağın bir seyahat daha ileri bir tarihe ertelenebilir. Yakın çevrenden ya da sevdiğin bir dostundan tatsız bir haber alabilirsin. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

nikola

Sevgili İkizler;♊
Sevgili İkizler, bugün kendine vakit ayıracaksın. Fiziksel görünüşünde değişiklik yapabilir, uzun süredir almak istediğin bir şey alabilirsin. Bunun dışında ikili ilişkilerde ufak tefek tartışmalar yaşanabilir. En iyisi bugün sadece kendine odaklanmak ve yenilenmek. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak, görüşürüz.😍
İkizler Burcu 13 Temmuz 2022 Günlük Yorumları




Yıllardır çalışıp didindiniz ve artık toplumda iyi yerlerde olmak istiyorsunuz. İnsanlar sizi önemsiyor ancak fikirlerinizde yaşadığınız iniş ve çıkışlar yüzünden yanlış kararlar alıyorsunuz. Yeni tanışacağınız kişiler üzerinde olumlu etki bırakacaksınız. Bu sayede de hayatınızdaki olumsuz gidişatı değiştirebileceksiniz. Ama duygusal davranmayı bırakmanız gerekiyor.
İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Son gelişmeler hayatınıza yeni ilgi alanları getirebilir. Sonuç olarak, gelecekte bu konuları içeren resmi bir eğitim almayı ciddi olarak düşünebilirsiniz. Bunu gerçekten yapmak istiyorsanız, kesinlikle planlamaya başlamanın tam zamanı. Etrafınızdaki diğer kişiler de aynı şeyi yapmak isteyebilir, bu nedenle konuyla ilgili sohbet etmek hedefinize daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olabilir.
İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler; haftaya çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlarla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortasında; evlilik, ortaklık, partner, mahkeme konuları ön plana çıkabilir.

18 Ocakta Merkür(S) olacak. 19 Ocakla birlikte Merkür Retro dönemini de bitiyoruz. 18 Ocakta; finans, para, ameliyat, sağlık konularında önemli kararlar almanızı tavsiye etmiyorum. Aksilikler, sorunlar gerçekleşebilir. İşin içinden çıkılmaz sorunlarla baş etmek zorunda kalabilirsiniz.

Perşembe-Cuma günlerinde; finans, para, ameliyat, sağlık konularıyla ilgili ani olaylar yaşayabilirsiniz. Güneşin kova burcuna geçmesiyle; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları hayatınızda belirginleşecek.

21 Ocakta gerçekleşecek yılın ilk yeni ayı ile; para, finans, ameliyat, yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında güçlü yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Şanslı olacaksınız.

Harika bir hafta dilerim.
İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler; haftaya partner, ortaklık, mahkeme, evlilik konularıyla başlayabilirsiniz. Deprem felaketiyle gerçekleşen yaralarımızı sarmaya bu hafta başlıyoruz. Gökyüzünde güzel gelişmeler var. Tüm hafta boyunca etkili olacak iki konumuz var. Güneş&Satürn kavuşumu ve Venüs&Neptün kavuşumu. Güneş&Satürn kavuşumu ile yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında kalıcı, uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Venüs&Neptün kavuşumu ile; kariyer hayatınızda, aşk hayatınızda hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Hafta sonunda; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları ön plana çıkabilir.
İkizler Günlük Burç Yorumu | 16 Mart 2023


Birlik olma zamanı ve sizin için bu zor olmamalı. Bugün, dinamik bir ikili oluşturarak ve önünüzdeki her şeyi tek başınıza değil, yanınızda biriyle hallederek bunu yakalamanız gereken bir an haline getiriyor. Bu kişi zaten hayatınızın bir parçası olabilir ama yeni biriyle de tanışabilirsiniz! Her iki şekilde de bu birlikteliğin uzun sürmesini bekleyebilirsiniz.