10-25-2024, 11:33 AM
Krembo
Krembo Tarifi İçin Malzemeler
Alt taban için;
2 paket pötibör bisküvi (150 gram’lık)
1 su bardağı süt
2 yemek kaşığı sürülebilir çikolata
3 yemek kaşığı kakao
50 gram margarin veya tereyağı
Üzeri için;
2 paket kremşanti
Krembo Tarifi Nasıl Yapılır?
Tereyağını sadece eritin söndürün.
Süt, çikolata ve kakaoyu ekleyip karıştırın bisküvileri dörde bölüp içine ekleyin dikkatlice karıştırın.
Servis tabağına streç film çekip üzerine kare kelepçeli kalıbı yerleştirin, hazırladığımız harcı içine yayın 30 dakika buzluğa atın.
Bu sırada çikolata ve sıvı yağı kuru ısıya dayanıklı bir kaba alın benmari usulü eritin.
Büyük, ağzı geniş nescafe fincanına aktarın, soğumaya bırakın. (oda ısısında)
2 paket krem şantiyi 2 küçük çay bardağı soğuk su ile iyice çırpın.
Mozaik pastayı buzluktan çıkarın.
Küçük yuvarlak kalıpla daireler kesip,ortalarına çilek veya sürülebilir çikolata koyup etrafına şantiyi sıkın 20_25 dakika buzdolabında bekletin sonrasında çikolataya şantili kısmınıKüçük yuvarlak kalıpla daireler kesip,ortalarına çilek veya sürülebilir çikolata koyup etrafına şantiyi sıkın 20_25 dakika buzdolabında bekletin sonrasında çikolataya şantili kısmını batırıp çıkarın biraz bekleyin fazla çikolatası aksın.
3_4 saat buzdolabında bekletip servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.
2 küçük çay bardağı soğuk su
Arasına;
Çilek
Çikolata vs
Ganaj için;
150 gram sütlü veya bitter çikolata
3 yemek kaşığı sıvı yağ
Krembo Tarifi İçin Malzemeler
Alt taban için;
2 paket pötibör bisküvi (150 gram’lık)
1 su bardağı süt
2 yemek kaşığı sürülebilir çikolata
3 yemek kaşığı kakao
50 gram margarin veya tereyağı
Üzeri için;
2 paket kremşanti
Krembo Tarifi Nasıl Yapılır?
Tereyağını sadece eritin söndürün.
Süt, çikolata ve kakaoyu ekleyip karıştırın bisküvileri dörde bölüp içine ekleyin dikkatlice karıştırın.
Servis tabağına streç film çekip üzerine kare kelepçeli kalıbı yerleştirin, hazırladığımız harcı içine yayın 30 dakika buzluğa atın.
Bu sırada çikolata ve sıvı yağı kuru ısıya dayanıklı bir kaba alın benmari usulü eritin.
Büyük, ağzı geniş nescafe fincanına aktarın, soğumaya bırakın. (oda ısısında)
2 paket krem şantiyi 2 küçük çay bardağı soğuk su ile iyice çırpın.
Mozaik pastayı buzluktan çıkarın.
Küçük yuvarlak kalıpla daireler kesip,ortalarına çilek veya sürülebilir çikolata koyup etrafına şantiyi sıkın 20_25 dakika buzdolabında bekletin sonrasında çikolataya şantili kısmınıKüçük yuvarlak kalıpla daireler kesip,ortalarına çilek veya sürülebilir çikolata koyup etrafına şantiyi sıkın 20_25 dakika buzdolabında bekletin sonrasında çikolataya şantili kısmını batırıp çıkarın biraz bekleyin fazla çikolatası aksın.
3_4 saat buzdolabında bekletip servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.
2 küçük çay bardağı soğuk su
Arasına;
Çilek
Çikolata vs
Ganaj için;
150 gram sütlü veya bitter çikolata
3 yemek kaşığı sıvı yağ