Forum Sitesi

Tam Versiyon: İstim Hindi Göğüs Tarifi İçin malzemeler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İstim Hindi Göğüs Tarifi İçin malzemeler


140 g hindi göğüs eti
80 g kereviz
40 g pırasa
30 g gravy sosu
10 g tereyağı
Risotto için
100 g pirinç
200 g sebze suyu
50 g krema
30 g parmesan peyniri
15 g tereyağı
5 yaprak fesleğen
3 g tuz
1 g karabiber


İstim Hindi Göğüs Nasıl Yapılır?


Hindiyi tuz ve karabiber ile marine ettikten sonra fırın pişirme torbasına alarak önceden ısıtılmış 180 derecedeki fırında 20 dakika pişirin.
Pırasayı tereyağı ile tavada soteleyin.
Risotto pirinci zeytinyağı ile 5 dakika kavurduktan sonra sebze suyunu ilave ederek pişirin. Tereyağı ve parmesan peyniri rendesini ilave ederek tekrar karıştırın.
Fesleğen yapraklarını püre haline getirin.
Hazırladığınız tüm malzemeyi arzu ettiğiniz şekilde veya fotoğraftaki gibi tabaklayarak servis edin