Forum Sitesi

Tam Versiyon: WordPress WPForms ile İletişim Formu Eklentisi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
WordPress WPForms ile İletişim Formu Eklentisi

WORDPRESS İLETİŞİM FORMU OLUŞTURUCU EKLENTİSİ
Bizler, WordPress iletişim formu oluşturmak için bir geliştirici tutmak zorunda kalmamanız gerektiğine inanıyoruz. Bu yüzden KOLAY ve GÜÇLÜ bir sürükle & bırak WordPress form oluşturucu olan WPForms‘u geliştirdik.

WPForms, siteniz için güzel iletişim formları, geri bildirim formları, abonelik formları, ödeme formları ve diğer form türlerini saatler değil dakikalar içinde oluşturmanıza olanak tanır!

WPForms’ta 1 numaralı önceliğimiz kullanıcı deneyimidir. Önceden oluşturulmuş form şablonlarımız ve iş akışlarımız, WPForms’u piyasadaki en yeni başlayan dostu iletişim eklentisi yapar.

WPForms Challenge, ilk formunuzu 5 dakikanın altında bir sürede oluşturabilmeniz için size kılavuzluk sağlar. Form oluşturucuyu kullanımınızda, sitenizdeki bir sayfaya bir form ekleme noktasına kadar adım adım sizi yönlendiririz! WPForms içerisinde WordPress Blok Editörü (Gutenberg), Klasik Editör, Elementor ve Divi gibi popüler sayfa oluşturucular için entegrasyonlar mevcuttur ve tüm süreç, bu sayede kesintisiz bir deneyim haline gelir.

WPForms, %100 mobil duyarlılığına sahip iletişim formu çözümü olup bu sayede iletişim formlarınız, tüm cihazlarda her zaman harika görünür (mobil, tablet, dizüstü ve masaüstü bilgisayar).

WPForms’un iletişim formları aynı zamanda web ve sunucu performansı için yüksek seviyede optimize edilmiştir çünkü konu SEO, pazarlama ve dönüştürme olduğunda hızın önemini çok iyi biliyoruz. WPForms’un dünyadaki en hızlı WordPress iletişim formu oluşturma eklentilerinden biri olduğunu dürüstçe söyleyebiliriz.


İndirme Linki: https://downloads.wordpress.org/plugin/w....8.5.4.zip

SÜRÜKLE & BIRAK İLETİŞİM FORMU OLUŞTURUCU
Şişkin ve problemli iletişim formu oluşturucu eklentilerinden bıkmıştık. Bu yüzden iş akışınıza adapte olması ve özel iletişim formlarını dakikalar içerisinde oluşturmanıza izin vermesi için WPForms’u oluşturduk. Kullanımı kolay sürükle ve bırak çevrim içi form oluşturucumuzu kullanarak kolayca özel form alanları ekleyebilir, bunları tekrar düzenleyebilir ve esasında tam bir iletişim formunu 5 dakika veya daha kısa bir sürede oluşturabilirsiniz.

Ama bu konuda sadece bizim sözümüze itimat etmeniz de gerekmez. WordPress uzmanlarından birinin neler söylediğine bakalım:

[Resim: screenshot-1.png?rev=2844050]
ÖNCEDEN OLUŞTURULMUŞ FORM ŞABLONLARI
WordPress içerisinde iletişim formları oluşturmak zaman alıcı olabilmektedir. Neden mi?

Çünkü diğer tüm WordPress iletişim formu oluşturucu eklentileri, iletişim formunuzu sıfırdan yapmanızı gerektirir. Gerçek şu ki, gerçekten yapmak istemeniz durumu hariç gerçekten de bir iletişim formunu sıfırdan kurmanız çoğu zaman gerekmez.

Basit bir iletişim formu, pazarlama formu, fiyat isteme formu, bağış formu, ödeme sipariş formu, kayıt formu veya üyelik formu oluşturmak isterseniz iletişim formu oluşturucumuz içinde kullanabileceğiniz bir form şablonu bulunur.

MOBİLE UYUMLU, SEO DOSTU VE HIZ İÇİN OPTİMİZE EDİLMİŞ
WPForms’ contact forms are 100% responsive and mobile-friendly by default. We also optimized every query on the frontend and the backend to ensure maximum speed – Yes, WPForms is one of the fastest WordPress contact form plugins.

You can embed your contact form on any page with optimized title and description. With the speed and proper formatting, WPForms is also one of the most SEO friendly contact form plugins.

BAŞARMANIZ İÇİN İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ TÜM ALANLAR & ÖZELLİKLER
From star ratings to file uploads to multi-page contact forms with progress bars, we have all the fields you need.

İletişim formlarınızı kolayca bir e-posta ile pazarlama hizmetiyle entegre edebilir veya rezervasyon ve siparişleriniz için ödemeler tahsil edebilirsiniz. WPForms tüm bunları yapabilmenizi sağlar.

En iyi yönü, herhangi bir geliştirici işe almadan tümünü kendinizin yapabiliyor olmasıdır.

WPForms’un iletişim formu ile ilgili bakın bir işletme sahibi neler söylüyor:

İşletme sahibi olarak zaman, benim en kıymetli varlığımdır. WPForms, sadece birkaç tıklamayla akıllı iletişim formları oluşturmama izin vermekte. Önceden hazırlanmış form şablonları ve sürükle & bırak oluşturucuları sayesinde çalışır bir yeni formu 2 dakikanın altında bir sürede tek satır kod yazmadan oluşturabilmekteyim. Yaptığım yatırıma kesinlikle değer.
David Henzel – MaxCDN’in eş kurucusu

ANKETLER & KISA OYLAMALAR
İletişim formunun yanı sıra anket ve kısa oylamalar oluşturmak için de WPForms’u kullanabilirsiniz.

WordPress Survey modülümüz likert ölçeği, yıldız puanlaması, çoklu seçim, Net Tavsiye Skoru (NPS) ve daha fazlasını içeren akıllı anket alanlarıyla gelir ve bu sayede Survey Monkey gibi özel anket formları oluşturabilirsiniz (yüksek masraflar olmadan).

WPForms offers the best-in class survey reporting. You can use our interactive reports to customize the graphs, export them for your presentations, and even display the aggregate results to your users.

WPForms anket raporlarının en iyi yönü, WPForms ile oluşturulmuş herhangi bir eski iletişim formu veya geri bildirim iletişim formu ile geçmişe dönük olarak çalışabilecek olmasıdır.

Thousands of businesses love WPForms surveys for creating employee feedback forms, customer feedback forms, online petition forms, and more.

Ayrıca sitenizde kolayca bir anket oluşturmak için Anketler & Kısa Oylamalar modülünü de kullanabilirsiniz. Bir kullanıcı anketi oluştururken zamandan tasarruf sağlamanız amacıyla yerleşik bir anket formları şablonu oluşturduk. Anket özelliğimiz gerçek zamanlı raporlar sunar, bu sayede kullanıcı kendi oyunu kullanır kullanmaz anket sonuçlarını kendisiyle paylaşabilirsiniz.

İletişim formunda olduğu gibi anket ve kısa oylamalarınızı da WordPress içerisindeki herhangi bir gönderinin, sayfanın veya widget alanının içerisine gömebilirsiniz.

ÜYELİK VE VARSAYILAN WORDPRESS FORMLARI
Aside from building simple contact forms that every WordPress site needs, WPForms also helps you create better default WordPress forms.

Örneğin üyelikli siteler için daha iyi olan WordPress giriş formları ve özel WordPress kullanıcı kayıt formlarını oluşturmak için WPForms’u kullanabilirsiniz.

For membership sites, you can also use WPForms to create a password-protected contact form or even a members only contact form that is restricted to logged-in users only.

WordPress üyelik eklentisini kullanmıyor olsanız da üyelik kayıt formlarını, çevrim içi RSVP formlarını, ve diğer adres defteri iletişim formlarını oluşturmak için WPForms’u kullanabilirsiniz.

Bloggers and publishers can use our WordPress post submission forms to accept guest posts, testimonials, and partnership agreement forms to grow their businesses.

ÖDEME FORMU, BAĞIŞ FORMU, REZERVASYON FORMU VE DAHA FAZLASI
WPForms başlangıçta bir iletişim formu eklentisi olsa da zamanla istediğiniz şekilde ödeme formu, bağış formu, kayıt formu, çevrim içi rezervasyon formu, mobil form ve kısacası ihtiyaç duyabileceğiniz herhangi bir türde özel form oluşturmak için kullanabileceğiniz güçlü bir özel form çözümü olacak şekilde dönüşüm geçirmiştir.

WPForms PayPal, Stripe, Square ve Authorize.Net ile entegre olur ve bu sayede ödemeleri kabul etmek için kolayca bir kredi kartı ödeme formu oluşturabilirsiniz. SSL kullanıyorsanız, doğrudan web sitenizde kredi kartı ödemelerini kabul etmek için Stripe, Square veya Authorize.Net Ödeme formlarını kullanabilirsiniz. Alternatif olarak formlarınızda PayPal veya kredi kartı yoluyla ödemeler alabilmek için PayPal Commerce eklentimizi kullanabilirsiniz.

Basit sipariş formları dışında iş sahipleri, WPForms’u özel ürün satın alma formları, tişört sipariş formları, çevrim içi rezervasyon formları ve daha fazlası için de kullanmaktadır.

We understand that sometimes you may need to create a contact form that requires a signature. WPForms comes with a signature field to collect user signatures on your WordPress forms or even create custom signature forms.

Tüm bunları, 6 milyondan fazla kullanıcı tarafından sevilen, kullanımı kolay iletişim formu oluşturucusunu kullanmaya devam ederek yapabilirsiniz.

Bu eklentiden oldukça etkilenmiş haldeyim. Başka bazı form eklentileri yerine buna bir fırsat tanımak istedim ve bundan dolayı oldukça memnunum. İyi çalışıyor, kullanımı ve özelleştirmesi oldukça kolay. Hepsinin üstüne destek son derece iyi. Çok memnun kaldığım için pro sürümünü aldım. Çok tavsiye ediyorum. Çok tavsiye ediyorum.
Micky73 – WordPress kullanıcısı

ÖZELLEŞTİRMESİ VE GENİŞLETMESİ KOLAY
Bölüm ayırıcılarımız, HTML bloklarımız ve özel CSS’lerimiz ile iletişim formlarınızı kolayca özelleştirebilirsiniz.

Elementor veya Divi sayfa oluşturucularını kullanıyorsanız yerel entegrasyonlarımız, formlarınızın biçemini hızlı bir şekilde kişiselleştirmenize olanak sağlar. Elementor ve Divi içerisine formları gömmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Geliştirici arkadaşlarımızın basit iletişim formlarını daha ileriye taşımak isteyebileceğini biliyorduk. Bu yüzden WPForms, özel işlevsellik oluşturabilmek için bünyesinde birsürü kanca ve filtre ile birlikte gelir.

Pazarlama için iletişim formları temel öneme sahip olduğu için WPForms, her web sitesinde bulunması gereken bir eklentidir!

TAM WPFORMS ÖZELLİK LİSTESİ
Çevrim İçi Form Oluşturucu – Güçlü sürükle & bırak iletişim formu oluşturucumuz sizin kolayca birkaç dakika içerisinde herhangi bir kod yazmaksızın WordPress iletişim formları oluşturmanıza imkan sağlar.
%100 Duyarlı – Mobille Uyumlu iletişim formları.
Genel Veri Koruma Tüzüğüne (GDPR) Uygun – İletişim formunuzun GDPR ile uyumlu olmasını birkaç tıkla sağlayın.
Form Şablonları – Zamandan tasarruf için önceden yapılmış form şablonlarımızı kullanın. Bir daha asla sıfırdan başlamayın (tüm form şablonu demolarına göz atın).
Form Styling – Easily control the appearance of form fields, labels, and buttons without writing code.
Spam Koruması – WPForms doğrudan kendi içerisinde kurulu olarak akıllı spam karşıtı koruma sunar, ayrıca hCaptcha, Google reCAPTCHA ve Cloudflare Turnstile ile doğrudan entegrasyon da sağlar.
Anlık Form Bildirimi – Anlık iletişim formu bildirim sistemimiz sayesinde gelen sorulara hızla cevap verin.
Akıllı Form Doğrulama – Özel bir başarı mesajı yazın veya kullanıcıları özel bir teşekkür sayfasına yeniden yönlendirin.
Akıllı Telefon Alanı – Otomatik olarak ziyaretçinizin konumuna göre adapte olur ve bu sayede telefon numaralarını her zaman doğru ülke formatında alabilirsiniz.
Ödeme ve Bağış Formları – İşletmenizin büyümesini basit ödeme takip ve gelir çizelgeleriyle takip edin.
Kupon Formları – Özel ödeme kuponlarıyla tek seferlik indirimler, ücretsiz kargo ve yüzdesel indirimler sunun.
Calculator Forms – Create custom formulas in the form builder and run real-time calculations on the frontend.
Dosya Yüklemeleri – Dosya Yüklemeleri ile iletişim formlarınız yoluyla dosyalar ve ortam dosyaları alın.
Multi-Page Forms – Split long forms into multiple pages with a progress bar to improve user experience.
Akıllı Koşullu Mantık – Kullanıcı davranışına bağlı olarak alanları ve iletişim formu bölümlerini gösterin veya gizleyin.
İmza Formları – İmza formları oluşturun veya iletişim formunuza, başvuru formunuza, rezervasyon formunuza vb. imza alanı ekleyin.
Kullanıcı Kayıt Formları – WordPress’te özel kullanıcı kayıt formu ve özel giriş formu oluşturun.
Post Submissions – Collect user-submitted content in WordPress with our frontend post submission form. Great for guest posts, testimonials, business directory, listings, etc.
Konum Belirleme – Kullanıcılarınız hakkında konum bilgisi görüntüleyin.
Özel Captchalar – İletişim formunuz için özel captchalar oluşturun.
Surveys and Polls – Easily create survey forms and analyze the data with interactive reports.
Form Terki – Kısmi form iletimiyle daha fazla potansiyel müşteri edinin ve işinizi geliştirin.
Form Locker – Form izinlerini yönetin ve şifre korumalı formlar, üyelere özel formlar, kişi başına iletişim formu girdi sayısı sınırı, belirli bir tarih / saat vb. sonrasındaki formu kapatma gibi erişim kontrolü kuralları ekleyin.
Offline Formlar – Ziyaretçilerinizin girdikleri verileri çevrim dışı olarak kaydedip internet bağlantısı tekrar kurulduğunda gönderebilmelerine imkan sağlayın.
Form Açılış Sayfaları – Dönüşümleri artırmak için “dikkat dağıtıcı unsurlar içermeyen” form açılış sayfaları oluşturun. Harika bir Google Formlar ve Wufoo alternatifidir.
İletişim Formları – Formlarınızı daha insan canlısı hissettiren ve genel tamamlama oranınızı yükselten bir etkileşimli form yerleşimidir. Anketler ve kayıt formları için harikadır. WordPress için Typeform’un yüksek maliyetli olmayan bir alternatifidir.
Lead Forms – Dönüşüm oranlarını artırmak için herhangi bir gönderiye veya sayfaya iletişim formları gömün. Mevcut formları kolayca Lead Forms formu haline getirin ve formunuzun biçemini, temanızla eşleştirecek şekilde kontrol edin.
Webhooks – Form girdi verisini ikincil araçlara ve harici hizmetlere gönderin. Kod gerekmez ve herhangi bir üçüncü taraf bağlayıcı da gerekmez.
Kullanıcı Yolculuğu Raporlama – Ziyaretçilerinizin formlarınızı göndermeden önce attıkları adımları keşfedin. Doğrudan WordPress panosu içerisinden en değerli form dönüşümlerini süren içerikleri kolayca görebilirsiniz.
Formları Kaydetme ve Devam Etme – Ziyaretçilerinizin formlarınızı doldururken ilerlemelerini kaydetmelerine izin verir. Devam etmeye hazır olduklarında tek bir tıklamayla girdilerini geri yükleyebilirler.
ENTEGRASYONLAR
PayPal Standard – Kolayca ödemeler, bağış ve çevrim içi sipariş kabul etmek için PayPal formları oluşturun.
PayPal Commerce – PayPal Commerce modülümüzü kullanarak PayPal veya kredi kartı yoluyla kolayca ödemeleri toplayın.
Stripe Forms – Easily collect credit card payments, donations, and online orders with our Stripe integration.
Square Forms – Square modülü sayesinde Square’in güvenli ödeme işlemesi yoluyla herhangi bir yerden ödemeleri daha hızlı kabul edin.
Authorize.Net Forms – Ödemeler, bağışlar ve çevrim içi siparişler almak için WordPress sitenizi Authorize.Net’e bağlayın.
Mailchimp Formları – WordPress’te Mailchimp bülten kayıt formları oluşturun ve iletişim formunuzla bağlantılı hale getirerek e-posta listenizi büyütün.
AWeber Formları – WordPress’te AWeber bülten kayıt formları oluşturun ve iletişim formunuzla bağlantılı hale getirerek e-posta listenizi büyütün.
Campaign Monitor Formları – WordPress’te Campaign Monitor bülten kayıt formları oluşturun ve iletişim formunuzla bağlantılı hale getirerek e-posta listenizi büyütün.
GetResponse Formları – WordPress’te GetResponse bülten kayıt formları oluşturun ve iletişim formunuzla bağlantılı hale getirerek e-posta listenizi büyütün.
Constant Contact Formları – WordPress’te Constant Contact bülten kayıt formları oluşturun ve iletişim formunuzla bağlantılı hale getirerek e-posta listenizi büyütün.
Drip Formları – WordPress’te Drip bülten kayıt formları oluşturun ve iletişim formunuzla bağlantılı hale getirerek e-posta listenizi büyütün.
ActiveCampaign Forms – Kişilerinizi ActiveCampaign hesabınıza ekleyin, etkinlikler kaydedin, kişilerinize notlar ekleyin ve daha da fazlasını yapın.
HubSpot Formları – WordPress’ten potansiyel müşterileri doğrudan HubSpot CRM’nize göndermek için HubSpot formları oluşturun.
Brevo Forms – Create Brevo forms to automate your marketing and engage your subscribers.
MailerLite Formları – E-posta ile pazarlama listelerinize aboneler eklemek için MailerLite formları oluşturun.
ConvertKit Forms – Create ConvertKit forms to collect subscribers and grow your mailing list.
Salesforce Formları – WordPress form kişilerinizi ve potansiyel müşterilerinizi Salesforce CRM hesabınıza kolayca gönderin.
Google Sheets Addon – Connect your WordPress forms to your Google account and easily send form entries to Google Sheets.
Zapier Addon – Connect your WordPress forms with over 6,000+ apps. Route your contact form data to your favorite CRM, email marketing service, etc.
Bu özellik listesini okumanız sonrasında muhtemelen WPForms’un neden piyasadaki en iyi WordPress iletişim formu eklentisi olduğunu anlamışsınızdır.

WPForms’u bir defa deneyin.