Forum Sitesi

Tam Versiyon: Mybb Görüntü Otomatik Yeniden Boyutlandırıcı Eklentisi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Mybb Görüntü Otomatik Yeniden Boyutlandırıcı Eklentisi

Bant genişliği ve yerden tasarruf etmek için tüm ek görüntüleri otomatik olarak yeniden boyutlandırır.

Image Auto-Resizer, MyBB 1.8 için bir eklentidir. Yüklenen görüntüleri, öngörülen maksimum genişlik ve yüksekliği aşmayacak şekilde otomatik olarak yeniden boyutlandırır (her ikisi için de varsayılan olarak 900 piksele çıkar).

Yönetici Kontrol Paneli (ACP) aracılığıyla şunları yapmak mümkündür:
Görüntü ekleri için maksimum görüntü yüksekliğini ve genişliğini ayarlayın.
Araçlar ve Bakım -> Yeniden Say ve Yeniden Oluştur -> Yüklenen Görüntüleri Yeniden Boyutlandır seçeneğinin yanındaki" Git " i tıklayarak önceden yüklenmiş tüm resim eklerini yeniden boyutlandırın.
Minimum gereksinimler
MyBB >= 1.8.27.
Bunun nedeni, eklentinin mk_path_abs()1.8.27'de tanıtılan işleve dayanmasıdır (bu taahhütte). Eklentiyi mybb'nin önceki bir sürümünde kullanmak isterseniz, bu işlev tanımını eklenti dosyasına kopyalayabilirsiniz.
Yükleme
İndirmek.
Eklentinin dosyalarının bir arşivini indirin.
Dosyaları kopyala.
Bu arşivdeki dosyaları geçici bir konuma ayıklayın ve ardından "root" içindeki dosyaları MyBB kurulumunuzun kök dizinine kopyalayın.
ACP üzerinden kurun.
Bir web tarayıcısında, MyBB kurulumunuzun acp'sindeki "Eklentiler" modülünü açın. "Etkin Olmayan Eklentiler "altında" Görüntü Otomatik Yeniden Boyutlandırıcı " yı görmelisiniz. Yanındaki "Yükle ve Etkinleştir" i tıklayın. Ardından, yeniden yüklenen sayfada "Etkin Eklentiler" altında listelenen eklentiyi görmelisiniz.
Ayarları yapılandır.
Acp'de Ayarlar -> Eklenti Ayarları -> Görüntü Otomatik Yeniden Boyutlandırıcı'ya gidin ve ayarlar için tercih ettiğiniz değerleri yapılandırın.
Önceden var olan görüntüleri yeniden boyutlandırma
İsteğe bağlı olarak (ancak önerilir), yukarıda açıklandığı gibi "Yüklenen Görüntüleri Yeniden Boyutlandır" ı çalıştırın.
Lisans

Image Auto-Resizer, GPL sürüm 3 altında lisanslanmıştır.

Bakıcılar ve krediler

Image Auto-Resizer, MyBB Topluluk Forumlarındaki azalea4va'dan esinlendiği gibi, resmi olmayan MyBB Grubu tarafından korunmak üzere orijinal olarak Laird tarafından yazılmıştır.resim eklerini yeniden boyutlandır ve bu konuyu okuduktan sonra Eldenroot tarafından önerildiği gibi.

Görünüm
[Resim: preview_116662_1608557423_7c549ec563324d...d600c1.png]



İndir: https://community.mybb.com/mods.php?acti...d&pid=1412