Forum Sitesi

Tam Versiyon: Anaokulunda Yangın
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.

iRcForumlari

Anaokulunda Yangın
Bir zamanlar Temel ile Dursun anaokulu öğretmeniymiş ama okul uluslararası bir anaokulu ve her ülkeden öğrenciler varmış. Okula öğrenciler gelmiş Zenciler Almanlar Fransızlar Türkler vb.

Bir gün okulda yangın çıkmış. Temel aldığı çocuğu dışarı çıkarıyor bakıyor biz böyle yaparsak çocukların çoğu ölür. Dursun'a;
-Dursun sen çocukları camdan at, ben de tutayım, diyor.
Temel aşağı iniyor
Fransız atılıyor tutuyor.
Almanı atılıyor tutuyor
Türk atılıyor tutuyor
Zenci atılıyor Temel TUTMUYOR.
Dursun kızıyor;
- Uşağım niye tutmaysun la! Temel de diyor ki;
- Yanmışları atma zaman kaybetmeyelum da!
Maalesef, sweetbonanzaoynamak.com oyununu kişisel olarak deneyimlemedim; ancak, oyun hakkında bilgi edinmiş ve incelemelerini okumuş biri olarak, oyunun renkli ve eğlenceli bir slot deneyimi sunduğunu duydum. Oyunun meyve temalı grafikleri ve özellikleri, kazanç potansiyeli açısından oldukça etkileyici olduğunu gösteriyor. Büyük kazançlar elde etmek için oyuncuların stratejileri, genellikle yüksek ödüllü sembollere odaklanmak ve bonus özelliklerini aktive etmeye çalışmak üzerine oluyor. Oyunun en keyif veren yanları, ani bonuslar ve renkli görsellerinin oyunculara eğlenceli bir deneyim sunması olarak belirtiliyor. Oyun hakkında daha fazla bilgi ve deneyim paylaşımı yapacak kişilerin görüşlerini merak ediyorum.