Forum Sitesi

Tam Versiyon: Sokak ortasında vahşet!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.

iRcForumlari

Sokak ortasında vahşet! Özel harekat polisi, karısını 10 kurşunla öldürüp intihara kalkıştı



Kırşehir'de boşanmak üzere olduğu eşini bir kafenin önünde 10 kurşunla öldüren özel harekat polisi, aynı tabancayla intihara kalkıştı. Şahsın Antalya'da görev yaptığı, karısıyla konuşmak için Kırşehir'e geldiği öğrenildi.
Kırşehir'de özel harekat polisi Hüseyin E.Y. (33), boşanmak üzere olduğu eşi Aslı Y. ile konuşmak için Ahi Evran Mahallesi'nde bulunan bir kafede buluştu. İddiaya göre, çift arasında çıkan tartışma büyüyünce Hüseyin E.Y., yanında bulunan tabanca ise Aslı Y.'ye kurşun yağdırdıktan sonra aynı tabanca ile kendisine ateş etti.
KARISI HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Aslı Y.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, Hüseyin E.Y. de hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis, olay yerinde inceleme yaparken talihsiz kadının cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

KONUŞMAK İÇİN ANTALYA'DAN GELMİŞ

Öte yandan hayatını kaybeden 1 çocuk annesi Aslı Y.'nin memur olduğu ve 4 ay önce Kırşehir'e tayin olarak yerleştiği öğrenildi. Hüseyin E.Y.'nin ise Antalya'da görev yaptığı, eşiyle konuşmak için Kırşehir'e geldiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa