Forum Sitesi

Tam Versiyon: Meghan Markle'a casusluk suçlaması: İnterneti sallayan görüntü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Meghan Markle'a casusluk suçlaması: İnterneti sallayan görüntü



Meghan Markle'a casusluk suçlaması: İnterneti sallayan görüntü



Prens Harry'nin eşi Sus*** Düşesi Meghan Markle, internette yayılan bir komplo teorisinin baş karakteri oldu. Kraliçe 2. Elizabeth'in cenazesinde giydiği elbisede mikrofon olduğunu iddia eden bir Twitter kullanıcısı, Markle'ın casus olduğunu öne sürdü.

Meghan Markle'ın Kraliçe 2. Elizabeth'in cenazesinde giydiği elbise, Kraliyet Ailesi taraftarlarının dikkatini çekti. Twitter'da yayılan bir paylaşımda, Meghan Markle'ın elbisesinde mikrofon olduğu öne sürüldü ve Sus*** Düşesi casuslukla suçlandı. Markle'ın Windsor Kalesi'nin önünde halkla selamlaşırken çekilen fotoğrafında, elbisesinin önündeki kıvrım göze çarpıyor



Tarot falcısı olduğunu söyleyen Twitter kullanıcısı, Meghan Markle'ın elbisesindeki kıvrımı göstererek 'İşte bu! O bir casus!' yorumunu yaptı.

Meghan Markle'a yakın bir kaynağın Page Six'e verdiği demeçte 'Bu çılgınlık ve aslında ona zarar veriyor. Elbette mikrofon takmıyor' dedi.

Kısa sürede viral haline tweete yönelik DailyStar'a açıklama yapan bir modacı, 'Bu gerçekten bir dalgalanma. Elbiselerde her zaman olur' dedi.

Aynı zamanda Markle'ın bu ekipmanı saçıyla kapatmaya çalıştığı da iddia edildi. Bir kullanıcı ise "Neden her şeyi kaydetmesi gereksin ki? Zaten yaptığı her hareket anbean kaydediliyor" dedi.


CHARLES'IN İLK EMRİ MEGHAN

Kraliçe Elizabeth hastalandığında Londra’da bulunan Prens Harry ve eşi Meghan’ın birlikte ziyarete gideceği açıklanmıştı. Ancak Harry, İskoçya’daki Balmoral Şatosu’na yalnız gitmişti. Meghan’ın gelmesini Charles’ın istemediği ortaya çıktı. Charles ve Harry’nin bu konuda telefonda yarım saat tartıştığı öğrenildi. İsmi açıklanmayan bir kaynak “Charles, Harry’ye William’ın eşi Kate’in de gelmeyeceğini söyledi. Meghan’ın hoş karşılanmayacağını çok açık bir şekilde belirtti” dedi. Bu durum Harry’nin kraliyetten ayrılıp ABD’ye yerleşmesine yol açtığı gerekçesiyle Meghan’ın ‘istenmeyen gelin’ olduğu iddialarını artırdı.



Kraliçe Elizabeth’in sağlığının kötüye gittiğinin bildirilmesinin ardından Charles, Prens Harry’ye beraberinde Meghan’ı getirmemesini tembihlemiş. İngiliz gazetesi The Sun’a göre Charles, Kraliyet Ailesi’ne yönelik suçlamalarıyla tartışmalı bir figür olan Meghan’ın hoş karşılanmayacağını çok net şekilde belirtti.

Telefon görüşmesinde oğlu Harry’ye, “Böylesi üzücü bir zamanda Meghan’ın Balmoral’da olmasının uygun olmayacağını” söyledi. İkili, Kraliçe’nin öldüğü gün tesadüf eseri Londra’da bulunuyordu. Prens Harry, Kraliçe’nin ölümü kamuoyuna açıklandıktan 1.5 saat sonra Balmoral’a varabilmiş, sonrasında buradan ayrılan ilk aile üyesi olmuştu.

Alıntılar